Kevätterveisiä!

Sápmi Miehtán kevätkausi on mennyt iloisesti projektin töitä tehden sekä tulevaa suunnittellen ja valmistellen. 21.3.2012 kokoonnuimme hankkeen yhteistyöverkoston kesken Inarissa. Ohjelmassa oli mm. Marko Mehtälän (Kemi-Tornion amk) luento webinaarien järjestämisestä (lataa diaesitys). Lisäksi hankkeen osatoteuttajat täsmensivät hankesuunnitelmiaan ja hankeverkosto vieraili Siidassa, jossa tutustuttiin näyttelyyn ja Sápmi Miehtássa tuotettavaan Eatnašaddu-verkkosivustoon.

Sápmi Miehtá / virtuaalikoulu muutti toimipistettään saamelaiskulttuurikeskus Sajokseen maaliskuun puolivälissä. Toistaiseksi meillä on tukikohta myös Saamelaisalueen koulutuskeskuksen Ivalon toimipisteessä, josta käsin ilta-aikana tapahtuva etäopetus pääsääntöisesti tuetaan.

Valmistaudumme myös kevään 2012 ITK-konferenssiin, joka järjestetään Hämeenlinnassa Aulangolla.  Esittelemme etäopetustoimintaamme ja Sápmi Miehtá -hanketta 19.4. klo 14.00-14.30. Voit tutustua esityksemme sisältöön tarkemmin tästä.

Voit lukea myös virtuaalikoulun kuulumisia oppilaitoksemme blogista, olemme koonneet kirjoitukseen vuoden 2011 lukumääriä sekä opiskelijapalautetta tänä lukuvuonna virtuaalikoulussa opiskelleilta.

Toivotamme teille hyvää ja aurinkoista pääsiäistä!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: