Tietoa

Saamen kielen ja kulttuurin virtuaalinen kehittämis- ja oppimisympäristö esiselvitysprojekti -Vuosttas Lávki (1.9.2008-30.9.2009, ESR) sai jatkoa 1.1.2011 alkaen. Sápmi Miehtá projektissa jatketaan siitä, mihin Vuosttas Lávkissa jäätiin, eli suunnitelmia aletaan toteuttaa.

SÁPMI MIEHTÁ on Saamelaisalueen koulutuskeskusen toteuttamama projekti, jonka rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto ja Lapin ELY -keskus. Hankeaika on 1.1.2011-31.12.2014.

Projektissa luodaan toimintamalli siitä, miten saamen kielen ja kulttuurin etäopetusta toteutetaan valtakunnallisesti ja miten museoiden ja kirjastojen saamelaisaineistot saadaan palvelemaan oppimista. Projektissa pilotoidaan ja kehitetään etäkoulutusta yhteistyössä eri koulutuksen järjestäjien, yliopistojen ja kulttuurilaitosten kanssa. Lisäksi toteutetaan koulutusta etäopetusta tukeviin työvälineisiin, erilaisiin oppimisympäristöihin ja niiden pedagogiikkaan.

Yhteistyökumppanit:
Saamelaismuseosäätiö (Siida),  Lapin maakuntamuseo,  Oulun yliopiston Giellagas-instituutti, Lapin yliopisto,  Kemi-Tornion ammattikorkeakoulu, Lapin maakuntakirjasto,  Rovaniemen kaupungin perusopetus,  Kalotti keskus (Inarin kunta)

Mainokset

2 responses to this post.

 1. Posted by Ari Hirvonen on 3.2.2014 at 20.35

  Mistä saan ostettua saamenkielisen Pikku Prinssi kirjan? Ei nimittäin netistä sitä tietoa löydä, miksi?

  Vastaus

  • Posted by unnilansman on 24.2.2014 at 10.21

   Kiitos kysymyksestä,

   Pikku prinssi -kirjaa saamenkielisinä voi kysellä Sámi Duodji ry:n Duodji Shopista: shop@samiduodji.com, puhelin +358 (0) 40 515 9755.
   Tai Siida Shopista siida@samimuseum.fi, puhelin +358 (0) 400 898 212

   Kirjaa on ollut pohjoissaameksi, inarinsaameksi ja koltansaameksi, mutta emme osaa sanoa ovatko painokset jo loppuunmyytyjä. (Bás prinssaš, Uccâ priinsâš, U’cc priinsâž).

   Vastaus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: